Сторінка 3 – Відгуки - Life Extension, бенфотіамін із тіаміном, 100 мг, 120 вегетаріанських капсул - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 8.12.2023
380
2
2
65
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Вітамін B-1 (він же тіамін, стара назва - аневрин) - сірковмісна водорозчинна сполука, одна з найважливіших поживних речовин для організму. Вітамін В-1 бере участь у енергетичному обміні . Він необхідний для синтезу АТФ - єдиним джерелом енергії для клітин. Вітамін В-1 необхідний для копіювання генетичного матеріалу при розподілі клітин. Підтримує функціонування центральної та периферичної нервової системи . Він необхідний для передачі нервових сигналів, тому що перешкоджає розпаду нейромедіатора ацетилхоліну. Також бере участь у метаболізмі серотоніну та гама – аміномасляної кислоти. Як і інші вітаміни групи В, тіамін іноді називають "анти-стрес" вітамін, тому що він може зміцнити імунну систему та покращити здатність організму протистояти стресовим ситуаціям. Оптимізує функції мозку , у т.ч. пізнавальну активність, що покращує розумові процеси. Тіамін як кофермент бере участь у метаболізмі вуглеводів та ліпідів. Кофермент вітаміну (кокарбоксилаза) бореться з так званими «токсинами втоми» - молочною та піровиноградною кислотами, що спричинюють ацидоз. Він нейтралізує негативну дію продуктів вуглеводного обміну і перетворює їх на глюкозу, яка живить клітини головного мозку.

Опубліковано 15.08.2023
48
0
0
60
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду

Тіамін та бенфотіамін є формами вітаміну B1, який грає важливу роль в обміні речовин та енергетичному метаболізмі. Тіамін та його похідні, такі як бенфотіамін, використовуються як харчові добавки для профілактики та лікування деяких захворювань. Тіамін є важливим для правильної роботи нервової системи, серцево-судинної системи та м'язів. Він може також допомогти зменшити ризик розвитку хвороби Альцгеймера та деяких інших неврологічних захворювань. Бенфотіамін - це форма тіаміну, яка добре всмоктується та може допомогти збільшити рівень тіаміну в організмі. Разом, тіамін та бенфотіамін можуть допомогти підтримувати здоров'я нервової та серцево-судинної систем, підвищити рівень енергії та зменшити ризик розвитку деяких хронічних захворювань.Перевага очевидна.Якщо мій відгук був для Вас корисним, буду дуже вдячна, якщо Ви натиснете палець догори. Слава Україні!)